situatie oktober 2016

Agenda 2017

 

Winterweek

Maandag 13 t/m vrijdag 18 februari, Schiermonnikoog

Bijeenkomst contactgroep

zondag 23 april 2017, Bergambacht

Retraiteweek

Vrijdag 24 juni t/m vrijdag 30 juni, Schiermonnikoog

Stilteweek

Vrijdag 18 augustus t/m 25 augustus, Oldenzaal (Twente)

Meer info over deze retraites en over de bijeenkomsten van de groepen vind je op onze website www.advaitastiltegroepen.net en onder het verslag.

 

Bijeenkomst contactgroep 23-10-2016

“Van de non-duale openheid heeft iedereen een besef. We herkennen dat in de diepte van een ander of van de wereld, omdat dat in ons al aanwezig is. Het hoort tot ons zelf-zijn. Voor zover we dat in een ander herkennen, herkennen we onszelf en zo de non-dualiteit.”

(Non-dualiteit – Douwe Tiemersma 4.3 ‘Dat ben jij’: Wat is ‘DAT’? p.98)

 

Ook al is het binnenkort 4 jaar geleden dat Douwe overleden is, de behoefte aan samenkomen in dezelfde sfeer van openheid blijft onverminderd groot. Door de reacties en ervaringen van de afgelopen retraiteweek en stilteweek gaat nu in 2017 een winterweek van start met een zelfde opzet die in deze behoefte wil voorzien.
De verder gaande verdieping en zelfstandigheid komen daarbij vanzelf steeds meer naar de voorgrond. Zo gaat het verder, zolang het nodig is.

 

De volgende bijeenkomst zal worden gehouden op zondag 23 april 2017 bij Odile de Westphalen, Lekdijk West 119, 2681EV Bergambacht. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn is welkom, wel graag dan van te voren even aanmelden bij Odile: odile.bbr@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email