Meditatie weken

Naast de meditatie avonden van de stiltegroepen bleek er ook behoefte te zijn aan de voortzetting van de meditatie weken, zoals die tijdens het leven van Douwe Tiemersma regelmatig georganiseerd werden.

Ook deze weken volgen zoveel mogelijk de opzet zoals die aangegeven is door Douwe en zullen jaarlijks plaats vinden zolang er mensen bereid zijn om ze te organiseren en er belangstelling voor is. De weken zijn bedoeld voor mensen die ervaring hebben met mediteren en affiniteit met het onderricht van Douwe Tiemersma.

Er zijn nu 3 weken:

De weken verschillen in programma en intentie.

  • In de retraiteweek vormen meditatie en yoga en het luisteren naar opnames van lezingen de kern van het bijeenkomen, de deelnemers helpen mee met de organisatie, maar zorgen zelf voor onderkomen en maaltijden. De middagen zijn vrij te besteden.
  • De stilteweek en de winterweek zijn voornamelijk meditatie en het luisteren naar opnames van lezingen,  de deelnemers verblijven in één gebouw en verzorgen samen op vrijwillige basis het hele gebeuren, van organisatie tot afwassen. De middagen zijn vrij te besteden.

 

Klik voor meer informatie op de link of op het menu-item.

Meditatie-zaal-(2)
Meditatiezaal Kasteel Stoutenburg 2014

 

Print Friendly, PDF & Email